Manicure Sæt fra Maniquick

Har du problemer med flossede og knækkede negle på fingrene? Eller vil du bare gerne kunne forkæle dig selv og dine hænder i ny og næ med en lækker, professionel manicure? Her hos Almotrade er vi stolte forhandlere af Maniquick manicure sæt, der på professionel vis kan hjælpe dig af med dine negleproblemer og give en snert af eksklusiv wellness i hverdagen.

 

 

Maniquick_Deluxe manicure & pedicure sæt

Maniquick Deluxe manicure og pedicure sæt – MQ231
230 Volt
30 Volt motor, 6 tilbehør
1.195,00 DKK –  UDGÅET

Klik foto for mere info og for at købe

 

 

Manicure pedicure sæt MQ702 fra MQPerfect

Manicure pedicure sæt – MQ702
230 Volt
12 Volt motor, 5 tilbehør + 2 ekstra tilbehør
795,00 DKK –  NU 595,00 DKK – SPAR 25%

Klik foto for mere info og for at købe

 

Maniquick batteridrevet manicure sæt

MQ Perfect batteridrevet manicure sæt – MQ632
2 x 1,5 Volt batterier
3 Volt motor, 5 tilbehør
395,00 DKK

Klik foto for mere info og for at købe

 

Ekstra tilbehør
Klik her eller på “Tilbehør” i toppen af denne side.

Valg af model
Klik her for at se forklaring og sammenligningsskema.

Manicure sæt i høj kvalitet

Hos Almotrade ønsker vi at give vores kunder den bedste oplevelse, når det kommer til manicure. Vi har derfor forhandlet Maniquick-produkter i en årerække. Med Maniquick kan vi garantere dig, at du får de bedste manicure sæt på markedet.
tilbehoerfaa-mManiquick manicure sæt bliver leveret til dig med enten et clip- eller et klem-system. På den måde kan du nemt skifte mellem diverse tilbehør til dit manicure sæt, således du hurtigt kan komme til at anvende netop det tilbehør, som passer til den manicure-opgave, du har planlagt at udføre. Med Maniquick manicure sæt følger desuden en garanti om, at du aldrig behøver at skulle udskifte filene til dit manicure sæt, da filene er lavet af syntetisk evighedssafir, som ikke nedslides. Alle delene til Maniquick manicure sæt kan desuden steriliseres, således at du til enhver tid kan holde dit manicure sæt rent og hygiejnisk.

Sikker og professionel manicure til hele familien

De forskellige apparater til Maniquick manicure sæt er alle udarbejdet for at opnå størst mulig præcision. Apparaterne vejer ganske lidt, hvilket gør dem lette at manøvre. Der er yderligere ingen risiko for at komme til skade ved anvendelse af Maniquick manicure sæt, idet et for hårdt tryk på filen gør, at denne stopper helt automatisk. (Maniquick PRO og Deluxe) Maniquick manicure sæt er altså let at betjene og 100% sikkert i brug, hvorfor det trygt kan bruges af hele familien.

Manicure sæt – din genvej til elegante negle

Fladfil til finger- og tånegleMed dette professionelle manicure sæt får du altså mulighed for at give dig selv en professionel manicure. Du kan på kort tid file og forme dine negle, således de fremstår elegante. Ved regelmæssig brug af Maniquick manicure sæt får du perfekte glatte negle, som bliver kraftigere og dermed ikke flækker så let. Som resultat af den mikro-fine slibning vil neglekanterne vokse sig bedre, og risikoen for, at neglene flosser, formindskes betydeligt. Du vil yderligere kunne udjævne rillede negle, polere dine negle, skubbe neglebånd tilbage samt fjerne neglehud med dette manicure sæt. Helt enkelt får du det bedste af det bedste, når det kommer til manicure sæt på markedet – og det fortjener dine negle!

Manicure og pedicure med Maniquick

Over halvdelen af den voksne befolkning oplever at have problemer med deres fødder eller negle, hvilket i de fleste tilfælde skyldes forkert behandling. Alle Maniquicks produkter er udviklet til, at private folk skal kunne behandle og pleje sine hænder, fødder og negle på korrekt vis med redskaber, der er beregnet til det. Det er netop denne tankegang, som vi her hos Almotrade ønsker at støtte op om, hvorfor vi naturligvis også forhandler Maniquick pedicure sæt. Maniquick er et produkt af højeste kvalitet, som er blevet solgt i mere end 40 år til over 3 million forbrugere verden over.

Bestil dit nye manicure sæt hos os allerede i dag

Her hos Almotrade vil vi så gerne hjælpe dig i processen mod at få den snert af velvære og luksus i hjemmet, som vi mener, at alle har ret til. Du finder derfor et stort udvalg af produkter til netop pleje af krop og skønhed. Du kan købe Maniquick manicure sæt og mange andre produkter direkte her på hjemmesiden.
Har du spørgsmål til manicure sæt eller andre af vores produkter, kan du kontakte os gennem vores kontaktformular her på hjemmesiden eller på telefon 38 60 73 97. Vi sidder klar med svar på dine spørgsmål og kyndig rådgivning, hvis der skulle være brug herfor.

 

Befri dig selv for fod- og negleproblemer