Pedicure Sæt fra Maniquick

Døjer du med daglige og smertefulde negle- og fodlidelser? Eller ønsker du blot en mulighed for at kunne forkæle dig selv og dine fødder med en jævnlig, men dog professionel pedicure? Så fortvivl ej. Her hos Almotrade er vi stolte af at kunne tilbyde dig et pedicure sæt fra Maniquick, der hjælper dig af med dine lidelser og giver dig flotte tånegle på professionel vis.

Maniquick_Deluxe manicure & pedicure sæt

Maniquick Deluxe manicure og pedicure sæt – MQ231
230 Volt
30 Volt motor, 6 tilbehør
1.195,00 DKK –  UDGÅET

Klik foto for mere info og for at købe

Manicure pedicure sæt MQ702 fra MQPerfect

Manicure pedicure sæt – MQ702
230 Volt
12 Volt motor, 5 tilbehør
795,00 DKK –  NU 595,00 DKK – SPAR 25%

Klik foto for mere info og for at købe

Ekstra tilbehør
Klik her eller på “Tilbehør” i toppen af denne side.

Valg af model
Klik her for at se forklaring og sammenligningsskema.

Professionelle pedicure sæt

Her hos Almotrade går vi meget op i at kunne tilbyde de bedste pedicure sæt på markedet til vores kunder. Vi har derfor været forhandler af Maniquick i Skandinavien siden 1977. Med Maniquick garanterer vi, at du som forbruger får det bedste pedicure sæt på markedet, idet disse pedicure sæt til fulde lever op til den traditionelle og velkendte schweiziske kvalitet og præcision.

Maniquick safirkegle til hård hud

Maniquick pedicure sæt bruges netop på baggrund af den høje kvalitet og præcision også af professionelle fodplejere, hospitaler og plejehjem med mere landet over. Dette pedicure sæt er dog så nemt at betjene og anvende, at du som privatforbruger uden problemer selv kan give dine fødder en professionel pedicure.

Effektiv og sikker fodpleje til hele familien

Med dette professionelle pedicure sæt kan du nemt – og ganske smertefrit – komme tykke og forhornede tånegle, hård hud og ligtorne til livs. Med Maniquick pedicure sæt kan du give dig selv den nødvendige fodpleje hjemme hos dig selv og dermed vinke farvel til nedgroede tånegle, trykskader, sprængte neglebånd, neglesvamp, skrøbelige og flossede negle.
tilbehoerfaa-mManiquick pedicure sæt leveres med enten et clip- eller et klem-system, som hjælper dig med hurtigt og nemt at skifte tilbehør på apparatet, således du kan anvende netop det tilbehør, der passer til det område, du ønsker at pleje. Med Maniquick pedicure sæt er du desuden garanteret aldrig at skulle udskifte dine file på dit pedicure sæt. Filene er nemlig lavet af syntetisk evighedssafir, som ikke bliver slidt ned og derfor aldrig skal udskiftes. Alt tilbehør til dit Maniquick pedicure sæt kan naturligvis steriliseres.
Apparaterne til Maniquick pedicure sæt er alle apparater med stor præcision. De vejer blot 70-150 gram (alt afhængig af, hvilken model du vælger) og er derfor meget lette at manøvre selv for folk uden en professionel manicure og pedicure baggrund. Maniquick pedicure sæt er 100% sikkert i brug og let at betjene. Der er således ingen fare for at komme til skade ved brug af dette pedicure sæt. Hvis trykket på filene skulle gå hen og blive for stort, stopper filene nemlig med det samme (Maniquick PRO og Deluxe). Maniquick pedicure sæt kan derfor med fordel bruges af hele familien.

Manicure og pedicure med Maniquick

Over halvdelen af den voksne befolkning har problemer med deres fødder eller negle. Disse problemer beror først og fremmest på forkert behandling. Alle Maniquicks produkter er således udviklet på baggrund af den simple idé om, at alle skal kunne behandle og pleje sine egne hænder, fødder og negle i hjemmet på en professionel måde. Vi forhandler derfor naturligvis også Maniquick manicure sæt her hos Almotrade.

Køb dit pedicure sæt allerede i dag

Her hos Almotrade ønsker vi at kunne give dig præcis den velvære til hjemmet, som du kunne ønske dig. Du finder derfor et stort udvalg af produkter til pleje af krop, skønhed og velvære. Maniquick pedicure sæt og alle vores andre produkter kan købes direkte her på hjemmesiden.
Hvis du sidder tilbage med spørgsmål til Maniquick pedicure sæt eller andre af vores produkter, er du velkommen til at kontakte os på telefon 38 60 73 97 eller gennem vores kontaktformular her på hjemmesiden.

Befri dig selv for fod- og negleproblemer