Cellulite

Langt de fleste kvinder oplever på et tidspunkt, at der er kommet bulet appelsinhud på lår, balder eller sågar huden på mave og overarme. Cellulite er ikke særligt klædeligt, men helt normalt, ufarligt og desværre ret udbredt hos de fleste kvinder. Man antager, at op til 9 ud af 10 kvinder får appelsinhud på et tidspunkt.
Vil du gerne have en pænere hud med mindre cellulite, så læs mere her på siden og få information og vores anbefalinger til, hvad du selv kan gøre.

Slimagra slankebukser og bælte

Slankebukser og slankebælte fra Slimagra
Bær dem og start med at tabe vægt og bekæmpe cellulite (appelsinhud)
Slankebukser og slankebælte øger stofskiftet og smelter overskydende fedt.

Slankebukser 395,00 DKK – fås i 5 størrelser – NU 195,00 DKK
Slankebælte 295,00 DKK – fås i 5 størrelser – NU 145,00 DKK

Klik foto for mere info og for at købe

Dermo Vakuum Massager
Anti cellulite vakuum massage-apparat.
Gør dig slankere, bekæmper cellulite (appelsinhud), dobbelhager og mormorarme. Udjævner rynker og strækmærker, strammer huden op og stimulerer lymfesystemet.

750,00 DKK

Klik foto for mere info og for at købe

Hvad er cellulite?

Cellulite er fedt, der er ophobet under huden. Vores hud består af overhud, læderhud og underhud, og mellem overhuden og vores muskler har vi fedt lagret i små rum, adskilt af bindevæv. Når vævet ikke får nok vand og næringsstoffer, bliver det stivere og trækker sig sammen, og hermed opstår fordybningerne i huden, som vi kender som cellulite. Dannelsen af cellulite kan både ske ganske tidligt og især gradvist med alderen, hvor vævet bliver mere og mere slapt.

cellulite

Videnskaben har ikke afklaret, hvorfor man får cellulite. Meget tyder dog på, at cellulite er arveligt betinget og især dukker op i takt med, at man bliver ældre eller gennemgår en graviditet. Nogle begynder dog allerede at få appelsinhud, mens de er teenagere, hvor andre er heldige og slipper helt. Heldigvis er der meget, du selv kan gøre for at bremse udviklingen af cellulite.

5 råd mod cellulite

 Dyrk motion – eksempelvis løb og trappegang
 Hold normalvægten
 Spis masser af grøntsager, fibre og frugt
 Skær ned på sukker, hvedemel og fastfood
 Suppler eventuelt med vakuummassage

Jo mere du er aktiv og bruger dine muskler, jo mere holder du bindevævet i gang og forhindrer det i at blive stift. Desuden vil stærkere muskler ses mere tydeligt gennem huden og gøre din cellulite mindre tydelig. Især løb, trappemaskiner/trappegang, vandgymnastik og gåture op og ned af bakke i kuperet terræn er effektivt mod cellulite. Gå efter moderat motion flere gange om ugen i stedet for mere sporadisk, men hård træning.
Sammen med mere motion er sund kost vejen til at mindske din cellulite. Spist sundt med masser af fibre, frugt og grønt og husk at drikke vand. Hvis du mangler væske, kan du risikere, at celluliten opstår tidligere og bliver mere synlig.
Hvis du for alvor vil sætte ind mod cellulite, så drop det hvide brød, sukker og kager og spis i stedet rugbrød, fuldkornspasta, brune ris, grøntsager og nødder. Det giver flere fibre, flere næringsstoffer til vævet – og så mætter det mere, så du nemmere kan holde en slank linje. Supplér eventuelt med fiskeolie med omega 3 eller spis fisk to gange om ugen, for fiskeolie er sundt for huden og booster dens elasticitet.
Hvis du ryger, så prøv, om du kan holde op eller skære ned. Rygning gør huden mere stiv og mindre elastisk, og det er noget, der sætter gang i cellulite-produktionen.

Sandt og falsk om cellulite

cellulite-3

Man kan behandle cellulite med cremer
Nej, man kan ikke umiddelbart fjerne cellulite med cremer, men cremerne kan give en pænere og glattere hud, hvilket får lårene til at se pænere ud. Nogle forskere hævder dog, at cremer med peber kan have en effekt på cellulite.

Cellulite skyldes overvægt
Nej, du kan sagtens få cellulite, selvom du er slank. Der er dog en sammenhæng mellem overvægt og forekomsten af mere appelsinhud, da ophobet fedt giver et større tryk på bindevævet og dermed mere cellulite. Vævet bliver dog ikke mere elastisk, hvis du udelukkende taber dig ved at spise sundt. Der skal også motion til, før at du for alvor ser resultater i kampen mod cellulite.

Cellulite skyldes ophobede affaldsstoffer
Nej, cellulite skyldes hverken affaldsstoffer eller væske, men derimod ophobet fedt.

Cellulite bliver værre under graviditet
Ja, flere kvinder får mere appelsinhud i forbindelse med graviditet. Nogle kvinder har slet ingen buler på lårene, inden de bliver gravide, mens andre oplever, at deres eksisterende cellulite bliver mere tydeligt.

Slip af med din cellulite

Hos Almotrade fører vi et udvalg af produkter, der stimulerer dit bindevæv med massage. Effekten er især tydelig, hvis du er flittig med jævnlig motion og sund kost med masser af grøntsager. Se vores udvalg og start behandlingen hjemme i din egen stue.
Se eksempelvis vores Dermo Vakuum Massager, hvor du hjemme hos dig selv kan stramme huden op, bekæmpe strækmærker og udjævne cellulite. Maskinen giver dig massage med vakuum, der øger blodcirkulationen og reducerer fedtdepoterne under huden.
Er du klar på at sætte endnu mere ind i kampen mod cellulite? Så prøv vores Vakuum Body Shaper, der gradvist strømliner din silhuet og udjævner appelsinhudens små fordybninger, når du supplerer med motion og sund kost. Du vil opleve en strammere hud, forbedret spændstighed og fasthed – og som en bonus kan maskinen også mindske dine rynker.
Har du hørt anbefalinger om at massere huden dagligt med tørbørste eller skrubbecremer, men har du svært ved at nå at få det gjort? Med Slimagra slankebukser og bælte får du massage i al den tid, du har produkterne på. Det øger blodcirkulationen med 30 procent, stimulerer bindevævet og øger kropsvarmen lokalt. Bær Slimagra hver dag og mærk effekten.
Det kan være svært at komme appelsinhuden helt til livs. Men hvis du gør en indsats med kost og motion, så kan bindevævsmassage med vakuum eller slankebukser være dét ekstra, der for alvor mindsker cellulite. Bindevævsmassage med sugekopper øger hudens blodgennemstrømning og stimulerer bindevævet til at holde fedtdepoterne på plads. Samtidig bliver det lettere for huden at optage vitaminer og antioxidanter, som bindevævet har brug for til at holde sig elastisk.

cellulite-2

Flere af vores kunder opnår meget tilfredsstillende resultater, når de kombinerer konditionstræning, styrketræning og en sundere kost med et af vores produkter til bindevævsmassage hjemme hos dem selv. Kom selv i gang og oplev, hvordan du kan mindske dine fedtdepoter og øge blodgennemstrømningen, så du får mindre cellulite og kan se frem til korte kjoler og bikini.

Som en bonus bliver du samtidig sundere med en flottere hud, fladere mave og fastere lår, når du sætter ind for at bekæmpe cellulite. Det skulle vi hilse og sige er meget motiverende i arbejdet for at opnå endnu bedre resultater. Så snør løbeskoene, nyd rugbrød og lidt god, mørk chokolade i stedet for franskbrød og slik, og forkæl dig selv med bindevævsmassage. Det vil give dig optimale muligheder for at komme din appelsinhud til livs.