Foto demo – til brug af manicure og pedicure sæt


flad-fingernegl2
Fladfil, fin
Art. 213 / 663
Fladfil, grov – Art. 222 / 672

Til afkortning og formning af negle.
Hurtigt og præcist afkortes og formes finger- og tånegle.
Ved regelmæssig brug af Maniquick får du perfekte glatte negle som bliver kraftigere og derfor ikke flækker så let. På grund af den mikrofine slibning, vokser neglekanterne bedre og risikoen for at neglene flosser forminskes. Ved at slibe neglene helt ind i hjørnerne forebygges nedgroede negle.

 

safir-taaSafirkegle, grov – Art. 212 / 662
Safirkegle, fin
– Art. 211/ 661

Til hård hud, tånegle og ligtorne.
Slibning af hård hud skal altid foregå på tør hud. Ved at slibe den hårde hud af, lag efter lag, undgår man at beskadige huden, cellevæksten normaliserer sig og dannelsen af hård hud reduceres. Ligtorne behandles først med safirkeglen. Den hårde hud rundt om ligtornen slibes ned og udjævnes. Tykke og forhornede tånegle slibes tyndere, især midt på neglene på langs. Spændingen tages af neglene, som hermed forhindres i at gro ned i siderne. Du får god form på neglene og fjerner smertefulde tryk.

 

storsafir-fodsaalStor Safirkegle – Art. 220

Til meget hård hud og forhornede tånegle.
Denne safirkegle er dobbelt så stor som den normale (art. 212) og med en grovere safirbelægning, specielt fremstillet til svære tilfælde af hård hud og meget tykke tånegle.

 

 

filt-fingerneglFiltkegle – Art. 210 / 660

Til nedslebne tånegle og matte fingernegle.
Filtkeglen polerer ru og matte negle og fjerner skarpe kanter og derved forhindrer at strømperne løber. Regelmæssig brug giver blanke og pæne negle. 
Filtkeglen bruges også til at masserer neglebåndet. Neglebåndet skal være blødgjort.

 

lang-taaLang Safirfræser – Art. 215 / 665

Til nedgroede negle.
Nedgroede negle – med den lange safirfræser kan du komme helt ned og fjerne de nedgroede dele af neglen, samt den hårde hud som altid dannes på siden af en nedgroet negl. 
Læg fræseren på langs med neglen (se foto art. 224).

 

rund-taaRund Safirfræser – Art. 214 / 664

Til ligtorne og svamp under negle.
Ligtorne – udjævnes først med safirkeglen, hvorved det værste tryk fjernes. Herefter slibes med den runde safirfræser, ned midt i selve ligtornen. 
Rund safirfræser bruges også til at fjerne hård hud og svamp under neglen.

 

tynd-taaTynd Safirfræser – Art. 224 / 674

Til nedgroede negle.
Slemme nedgroede tånegle behandles først med lang safirfræser, hvorefter den tynde safirfræser bruges. Denne kan komme helt ned og ind under hvor neglen gror ned i tåen. 
Denne fræser anbefales ikke til diabetikere.

 

cyl-taaneglCylindrist Safirfræser – Art. 223 / 673

Til neglehud og ujævne negle.
Neglehud – fjernes med den cylindriske safirfræser. Dette kræver en meget rolig hånd, da der ellers kan opstå riller i neglen. 
Den cylindriske safirfræser bruges også til at udjævne rillede og ujævne negle, hvorefter neglene skal poleres op med filtkeglen. Denne fræser er også velegnet til formning af kunstige negle.

 

skubber-fingerneglNeglebåndsskubber – Art. 221

Til neglebånd
Denne bruges til at skubbe neglebånd tilbage. Neglene bliver mere velplejede og synes længere. Neglebåndet skal være blødgjort.

 

 

smergel-taaneglSmergelfile – Art. 226 / 676

Til tykke og forhornede tånegle.
Tykke og forhornede tånegle slibes tyndere, især midt på neglene på langs. Spændingen tages af neglene, som hermed forhindres i at gro ned i siderne. Du får god form på neglene og fjerner smertefulde tryk. 
Smergelfilen leveres med holder og 3 x 10 smergelfile i 3 grovheder – fin, medium og grov.

 

borste-fingerneglNeglebørste – Art. 225 / 675

Til nedslebne tånegle og matte fingernegle.
Ved nedslibning af tykke tånegle bliver overfladen ujævn og ru. Neglebørsten bruges til efterpolering så neglene bliver glatte og blanke igen. 
Neglebørsten oppolerer neglen samt masserer neglebåndet. Neglebåndet skal være blødgjort.

 

Maniquick borepatron

Borepatron – Art. 227

Til alle former for file med en akseldiameter på 2,35 mm.

Passer til Maniquick PRO, Maniquick Deluxe 3000 & EasyQuick.

 

Maniquick støvhætte

Støvhætte – Art. 228

Forhindrer indånding af slibestøv.

Passer til Maniquick PRO, Maniquick Deluxe 3000 & EasyQuick.

 

montering-filAlle de forskellige tilbehør monteres ved blot at sætte tilbehørernes aksel ind i hullet i enden af apparatet og dreje lidt. Ved afmontering og udskiftning af tilbehør, trækkes de blot ud.

 

Rengøring
Rengøring af tilbehør bør foretages jævnligt. Brug en stiv neglebørste og sprit eller andet desinfektionsmiddel. Ingen vand.

Alle tilbehør kan købes separat. Hvert familiemedlem har således mulighed for at have sine egne tilbehør (ligesom med tandbørster). Dette anbefales især hvis en person har fod- eller neglesvamp.

OBS ! Tilbehør i 200-serien passer til  Maniquick PRO, Maniquick Deluxe, Maniquick Deluxe 3000, og EasyQuick samt til udgåede modeller Maniquick 100, 1000, 2000.
Tilbehør i 600-serien passer til Maniquick Batteri og Soft Touch Serien.