VALG AF MODEL

Valg af model – her er det vigtigt at man gør sig klart, hvad den skal bruges til. Er det kun manicure? Er det manicure og pedicure? Eller er det primært hård hud på hæle og fodsåler? Hvad er ens problem og hvor mange tilbehør har man brug for?
Hvis man ønsker at ordne fingernegle, neglehud, neglebånd, polering, nedgroede tånegle og ligtorne er en lille motorstyrke fin, og Maniquick Batteri kan anbefales.
Hvis man udover ovenstående ønsker at fjerne meget hård hud og tykke tånegle, er det nødvendigt med en stor motorstyrke, og Manicure pedicure sæt MQ702, Deluxe eller PRO kan anbefales.
Hvis man kun vil fjerne hård hud på hæle og fodsåler kan Roll Pedicure bruges.
I skemaet herunder kan man se antal tilbehør der medfølger, motorstørrelse og omdrejninger/min. for de forskellige modeller.
Omdrejningerne i sig selv er ikke afgørende, men derimod hvor kraftig motoren er (Volt) og dermed evnen til at holde omdrejningerne oppe, når der opstår belastning.
De små maskiner er ikke beregnet til det grove arbejde ved pedicure og vil få problemer når der virkelig skal fjernes hård hud og tykke tånegle. Dette kan de store maskiner klare samtidig med at de naturligvis også kan klare det samme som de små maskiner.

3 forskellige tilbehørs-systemer
Man skal være opmærksom på, at der er 3 forskellige tilbehørs-systemer.

– Et clip system hvor der findes 14 forskellige tilbehører, til Deluxe og PRO.
– Et klem system hvor der findes 10 forskellige tilbehører, til Maniquick Batteri.

Alle tilbehør kan købes i løs vægt, og det anbefales da også at man har sine egne tilbehør, især hvis der forefindes fodsvamp, neglesvamp m.v.
Har man en gammel Maniquick model som er slidt op og gerne vil have en ny, kan de gamle tilbehører bruges til Manicure pedicure sæt MQ702, Deluxe og PRO, hvis det er clip system (under 20 år).
Har man en gammel Maniquick model med skrue system (over 20 år) og gerne vil have nye tilbehør, skal der bruges en clip-patron.  Se Tilbehør

Model Tilbehør
Spænding
Motor
Omdr./min.
Vægt
Batteri
5
2×1,5 V
3 V
7500/10500
120g.
MQ702

5

230 V
12 V
6000/7500
75g.
Deluxe
6
230 V
30 V
4.800-13.500
150g.