Profil Almotrade

Almotrade er importør og distributør af Maniquick i Skandinavien.

Vi har solgt Maniquick siden 1977. I de første 30 år til alle stormagasiner, Matas, el-installatører og isenkræmmere m.v.. Vi har lavet mange Maniquick demonstrationer i stormagasiner, butikscentre, gågader og torve. Vi har deltaget på div. messer, men nu er det næsten udelukkende online på denne hjemmeside.

Vi har også solgt en lang række andre produkter til mange forskellige brancher. Maniquick er bare et produkt som er kommet for at blive.
Årsagen til dette er naturligvis den schweiziske kvalitet der gør at produkterne holder i rigtig mange år. Når det så ikke kan mere, ønsker kunderne naturligvis et nyt Maniquick-sæt.
Maniquick bliver løbende viderudviklet og nye modeller kommer til.

Maniquick bruges af professionelle fodplejere, på hospitaler og plejehjem m.v., men er så nem at bruge at alle selv kan behandle deres hænder og fødder hjemme, hvorfor også størstedelen af vore kunder er private.
Maniquick er i dag meget mere end manicure- & pedicure produkter. Vi har en lang række af produkter til skønhed, sundhed og velvære og alle produkterne kan købes her på denne hjemmeside eller ved at ringe til os. Åbningstid man-fredag 9:00 – 16:00.